Opleiding Visagie parijsOpleiding Visagie parijs : In ons opleidingscentra visagie leren wij u de fijne kneepjes van het vak u wordt een volleerd visagist/visagiste, na de opleiding kunt us een visagiesalon openen. Dan is de opleiding Eigen visagiesalon starten echt iets voor jou. Met deze praktijkgerichte opleiding leer je op een professionele manier make-up aan te brengen, sterke gezichtskenmerken te benadrukken en voor iedere persoon en iedere situatie de juiste make-up te kiezen. Deze vaardigheden oefen je met behulp van de professionele materialen die je gratis bij de opleiding ontvangt. Daarnaast bevat de cursus diverse praktijkopdrachten en zijn er drie gratis praktijkdagen inbegrepen. Naast alle fijne kneepjes van het vak, leer je in het onderdeel Starten als ZZP'er ook alles over het werken als zelfstandig ondernemer. Of kies voor het onderdeel Ondernemer MKB als je de ambitie hebt om een salon met personeel te starten. Je bent straks helemaal klaar om van je eigen visagiesalon een succes te maken. - Inclusief drie praktijkdagen en examentraining. - Gratis professioneel materialenpakket. - Exclusieve kortingen op vakbladen. - Uitstekende voorbereiding op een succesvol eigen bedrijf.

Zoek hier naar de beste opleidingenDoelgroep en beroep


Voor iedereen die een eigen visagiesalon wil opzetten, is dit een uitstekende opleiding. Niet alleen leer je op professionele wijze make-up aanbrengen, de cursus bereidt je ook uitstekend voor op het zelfstandig ondernemerschap. Na het afronden van de opleiding Eigen visagiesalon starten kun je make-up verzorgen bij bruiloften, fotoshoots, modeshows, filmproducties, televisieopnames of theaterstukken. Ook kun je klanten werven voor je eigen visagiesalon, de (financiële) administratie voeren en een netwerk opbouwen en onderhouden.

Inhoud van de opleiding eigen visagiesalon starten


Tijdens deze opleiding leer je alle technieken om professionele make-up aan te brengen. In het cursusdeel Professionele Visagie komen de make-uptechnieken aan bod voor de gekleurde huid en de rijpere huid. Maar ook verschillende typen make-up, zoals bruidsmake-up, dagmake-up en glamourmake-up worden uitvoerig behandeld. Vervolgens is er aandacht voor visagie in een professioneel omgeving. Denk aan make-up voor op de catwalk, op het toneel of in films. Je werkt met uiteenlopende producten en materialen en oefent met behulp van de materialen uit je materialenpakket in tal van praktijkopdrachten en tijdens de praktijkdagen.


Waar wordt de opleiding visagie gegeven.


De opleiding visagie wordt gegeven in : Amsterdam, Den Haag, Delft, Rotterdam, parijs, Almere, Alkmaar, parijs, Apeldoorn, Amersfoort, Breda, Brabant, Tilburg .

Beauty opleidingen

Beauty opleidingen op lokatie Wil je een opleiding volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit, BeautyOnderweg geeft opleidingen op lokatie, wij komen naar u toe, BeautyOnderweg heeft haar werkgebied in het groenehart, wij zijn gespecialiseerd in het geven van 1 op 1 beauty opleidingen. Wij geven opleiding in een straal van 30km rond Leiden, boven de 30km zijn de kosten € 0,19 per km. Voor de opleiding visagie kunt een pakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de opleiding. De lespakketten hebben hieronder weergegeven. opleiding Thuis Volgen De voordelen van thuis een cursus volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.